Projecte Sembrant Llavors

A l’Associació d’ Alzheimer de Reus i Baix Camp es va detectar la necessitat d’ampliar la nostra tasca de conscienciació i sensibilització a un col·lectiu que té un paper molt important en l’àmbit familiar envers aquesta malaltia: els nens/nenes i adolescents.

Ells són futurs membres actius de la societat i pensem que la sensibilització ha de començar des de ben petits per tal de fomentar l’empatia i les relacions d’ajuda amb les persones amb Alzheimer.

L’Associació porta a terme aquesta tasca participant activament en el projecte educatiu de la ciutat de Reus. Vam tindre molt bona acollida a la comunitat educativa a través de l’oferta ARE 2016-2017,  2017-2018, 2018-2019 (tres anys consecutius), el recull de les activitats i els recursos educatius promoguts per les diferents àrees i serveis municipals adreçats als col·legis i instituts.

Al web de l’ajuntament de Reus es poden consultar les dues propostes educatives que hem ofert durant aquest curs escolar. Les xerrades les porta a terme una educadora social especialitzada juntament amb la presidenta de l’ Associació o algun membre d’aquesta.

www.reus.cat/serveis/activitats-i-recursos-educatius