SEGONA CURSA GRUP OLIVA “HEROIS PER L’ALZHEIMER”, ÉS UNA PROVA DIFERENT


Els carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 31 de Març a les 11.00h, de la segona edició de la cursa popular “Herois X l’Alzheimer”.

Una prova 100% solidària, popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada tan estesa.

La cursa, de 5 km, a banda de la cursa atlètica, també es dóna l’oportunitat de fer-la caminant per aquelles persones que no s’atreveixin a completar-la corrents, i a més, pels que no puguin assistir o no volen fer-la però volen col·laborar amb la causa, tenen a la seva disposició el Dorsal 0 (amb una aportació solidària de 5€).

El fons recaptat amb les inscripcions de la Cursa Grup Oliva anirà destinat íntegrament a l’associació beneficiària de l’esdeveniment, l’Associació d’Alzheimer REUS i BAIX CAMP. 

No només serà un acte solidari, sinó que també serà una gran festa on al voltant de la cursa s’organitzaran un gran nombre d’activitats paral·leles: vermut popular, masterclass de Zumba, activitats per als més petits i sortejos.

Inscripcions

Web: www.cursagrupoliva.com

O a la empresa Protego Corredoria d’assegurances (C/ Amargura, n.36 baixos Reus).

Anemeu-se a participiar!