El proper dia 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia podreu acompanyar a l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius Reus i Baix Camp i a totes les famílies afectades, canviant la vostra foto de perfil en Facebook el 21/09. De aquesta manera donarem visibilitat a la malaltia a la vegada que ens unim tots per una causa comú.

L’Organització Mundial de la Salud (OMS) estima que entre els anys 2015 i 2050, la proporció de la població mundial major de 60 anys passarà de 900 milions a 2.000 milions de persones. Cada 3 segons es diagnostica un nou cas de demència en el món, amb una afectació mundial actual de uns 50 milions de persones. És a dir, entre un 5% i un 8% de la població major de 60 anys patirà demència en un determinat moment. Si la prevalença es manté constant en l’any 2050 hi haurà 130 milions de persones amb demència en el món.

Us facilitem la imatge que podreu utilitzar per a configurar el vostre perfil en Facebook el dia 21/09.

Clica en la següent imatge per a descarregar-la:

Us agraïm la vostre estimada col·laboració i desitgem que aquest bonic gest virtual ens ajudi a dir al món que som capaços d’ aconseguir reptes compartits.