El Centre Terapèutic i la Unitat de Memòria gaudeixen aquest any de places subvencionades, ajuts al transport i beques menjador atorgades per la Generalitat de Catalunya.

El Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp, dins de la convocatòria de subvencions a l’àmbit social a càrrec de l’assignació de l’IRPF, 3 tipus de modalitats de beques que es distribuiran de manera directa entre les persones usuàries de l’Institut amb diferents modalitats:

Places de jornada completa subvencionades
  • Places de jornada completa del Centre Terapèutic i Unitat de Memòria, respectant el seu calendari d’obertura. En cas d’alta al servei, la incorporació efectiva de la persona usuària es durà a terme seguint el programa d’adaptació proposat per l’Associació.
  • Consultar bases i requisits a la convocatòria que trobareu a sota.
Ajust al transport adaptat
  • L’Associació posa a disposició de les persones usuàries del Centre Terapèutic i Unitat de Memòria un servei de transport adaptat. Aquesta línia d’ajuts s’ha valorat de forma prioritària per tal de facilitar l’accés a l’Institut a totes les persones del territori. Cobreix diferents àmbits territorials: àrea de Reus, àrea de Tarragona, àrea de costa i àrea interior. Així mateix, el transport s’efectuarà en uns horaris compatibles amb l’horari del programa terapèutic de l’Institut.
  • Consultar bases i requisits a la convocatòria que trobareu a sota.
Beques menjador
  • Beques de menjador per a persones usuàries del Centre Terapèutic. Consistirà en el servei de menjador habitual del Centre Terapèutic, tan pel què fa a l’àpat de dinar com l’atenció dels professionals. La finalitat d’aquesta beca és garantir un àpat saludable al dia, cobrint les necessitats nutritives bàsiques, per aquelles persones usuàries amb situació més vulnerable.
  • Consultar bases i requisits a la convocatòria que trobareu a sota.

Per a qualsevol consulta podeu trucar al telèfon 977.32.86.04 o enviar un correu a: associacio@alzheimer-reus.org.

ASSOCIACIÓ D'ALZHEIMER I ALTRES TRASTORNS NEUROCOGNITIUS DE REUS I BAIX CAMP

Carrer Doctor Ferran, 33-37 (1er pis), 43202 REUS

977 32 86 04 / 686 219 419

associacio@alzheimer-reus.org

INSTITUT LERÍN NEUROCOGNITIVE

Avinguda d’Antoni Planàs i Marca, 13, 43205 REUS

977 31 76 03 / 686 219 419

administracio@alzheimer-reus.org

De dilluns a divendres de 8:00 a 18:00 hores. Dissabtes de 9:00 a 17:00 hores. Festius tancat.