La gala de celebració dels 25 anys de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp ha servit d’estrena per a uns reconeixements que, a partir d’ara, lliuraran cada any.

La platea del Teatre Bartrina s’ha omplert de gom a gom, aquest dimarts, en la celebració dels 25 anys de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp. Un acte que s’ha emmarcat dins la programació del Dia Mundial de l’Alzheimer, que es commemora cada 21 de setembre.

Després d’un seguit de parlaments i discursos en relació amb la importància de la tasca diària d’aquesta associació, s’ha donat pas a una peça audiovisual, farcida d’entrevistes, que ha emocionat bona part del públic. Tot seguit, el reconegut Doctor Jordi Peña Casanova ha ofert una ponència sobre els avenços en l’estudi i la recerca de l’Alzheimer, al llarg dels anys.

També, la gala ha servit per presentar el calendari solidari del 2024 que s’ha preparat juntament amb la Fundació Futbol Base Reus, i per lliurar un grapat de reconeixements a persones i entitats que han tingut un paper rellevant en la trajectòria de l’associació, com ara la Fundació Privada Reddis. Uns premis que, a partir d’ara, es lliuraran cada any.